Incepeti weekendul la FF Theatre

FF Theatre va asteapta vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00, la Epic Bar din Capitala (situat pe strada Coltei, nr. 50,) pentru a vedea spectacolul “Crezi c-or sa ne bata?” (foto) cu Florin Fratila, Ioana Chelmus, Alex Vlad, Narcisa Mitroi, Alexandra Buza, Eduard Bot, Dorin Enache si Andrei Radoi.

Un orb in cautarea sperantei pentru ziua de maine, spunand povestile zilelor de ieri. O functionara fata in fata cu insasi Moartea. O prostituata la vanatoare de clienti americani, cantandu-i la telefon copilului bolnav care o asteapta acasa. Sunt, oare, personaje dintr-o piesa de teatru sau oglinzile societatii in care ne fortam sa traim?

Intrarea la spectacol costa 35 lei. Accesul se face doar pe baza de rezervari, la numarul de telefon 0726 887 728 sau printr-un e-mail la adresa contact@fftheatre.ro.

Urmatorul spectacol – “Auditia” cu Florin Fratila, Cati Rusu, Mihaela Sima, Andrei Radoi, Raluca Pascu, Maria Negoescu, Loredana Stancu, Vitalie Teleman, Silvia Ciopata, Silvia Serban, Alice Culita si Georgiana Nannos va avea loc luni, 25 septembrie, de la ora 21:00, la Epic Bar.

Sase femei se lasa seduse de ideea unei vieti mai bune in strainatare si participa la o auditie organizata de o prestigioasa firma japoneza, care ofera slujbe atractive in domeniul showbiz-ului in Singapore, tuturor femeilor talentate, cu aptitudini artistice, mai ales dans si interpretare vocala.

Intrarea este libera, dar pe baza de rezervari, si se face cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.