Noutati beletristice la Meteor Press

„Calatorie magica in Orasul Stelelor” de Mary Hoffman, din seria Stravaganza, este unul dintre cele mai recent aparute titluri la Editura Meteor Press. Tot printre noutati se numara si „Asasinul din Tokyo – Razbunarea” si „Asasinul din Tokyo – Tintele”, romane semnate de autorul american Barry Eisler.

Georgia O’Grady este personajul principal al volumului „Calatorie magica in Orasul Stelelor” de Mary Hoffman (foto). O adolescenta rebela, baietoasa si introvertita, indragostita de echitatie, muzee si natura, Georgia colinda zilnic prin oras pana la intoarcerea parintilor sai acasa, pentru a nu ramane singura cu fratele vitreg care o terorizeaza.
Intr-una dintre peregrinarile sale descopera intr-un magazin de antichitati un minunat calut etrusc inaripat. Odata ce Georgia adoarme acasa, in patul sau, cu acest calut in mana, dorindu-si din tot sufletul o evadare din lumea de cosmar in care traia, el o poarta departe, pana in Orasul Stelelor, Remora, unde nimereste tocmai in toiul pregatirilor pentru faimoasa cursa de cai Stellata. Aici va intalni tot felul de oameni, printre care si personajele deja cunoscute dintr-un alt roman al seriei, „Calatorie magica in orasul mastilor”.

„Daca vrei sa supravietuiesti atat de mult ca mine in lumea in care traiesc, trebuie sa gandesti ca inamicul. Am invatat lectia asta de la bandele care m-au urmarit cand eram pusti si am slefuit-o in Cambodgia. Trebuie sa-ti pui intrebarea: Daca eu as incerca sa-mi fac rau, cum as proceda?” („Asasinul din Tokyo – Tintele” de Barry Eisler)

„Am mers la un magazin cu articole pentru spionat din Shinjuku ca sa-mi cumpar cateva obiecte care aveau sa-mi fie necesare. Ceea ce oferea magazinul de vanzare aproape ca te speria: videocamere si microfoane mici cat gamalia de ac. Arme taser si spray-uri cu gaz paralizant. Freze diamantate si speracle. Toate se puteau cumpara, desigur „exclusiv in scopuri educationale”. Eu m-am multumit cu un baston tactic ASP in stil Serviciul Secret – o chestie fioroasa…” („Asasinul din Tokyo – Razbunarea”)

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.