Catalin Crisan sarbatoreste 30 de ani de activitate muzicala

Catalin Crisan va sarbatori cei 30 de ani de activitate muzicala printr-un concert special numit “Catalin Crisan si prietenii sai”, care va avea loc marti, 3 octombrie, ora 19:30, la Sala Palatului. Peste 50 de muzicieni ai Orchestrei Mundi Colour vor acompania interpretarile, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

Spectatorii se vor putea bucura de povestirile, amintirile si intamplarile de neuitat ale artistilor invitati, dar si de momente artistice deosebite. Dan Puric, Mirabela Dauer, Luminita Anghel, Adrian Daminescu, Mihai Traistariu si, nu in ultimul rand, fiica sa – Daria Catalina Crisan – sunt doar cateva nume ale scenei romanesti care nu vor lipsi de la celebrarea artistului.

Biletele sunt disponibile la preturi cuprinse intre 50 si 160 lei si se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agentiile TUI Travel Center sau Eurolines si online pe www.bilete.salapalatului.ro, www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.