Premiera la OCC Bucuresti: “Lumea Papusilor”

Opera Comica pentru Copii (OCC) prezinta, in premiera, pe 23 si 24 septembrie baletul “Lumea Papusilor”, in regia si coregrafia lui Catalin Caracas, cu scenografia Adrianei Urmuzescu si coloana sonora semnata de Antonel Oprescu. Spectacolul, care se va juca la Sala Mare, are la baza baletul clasic “Coppélia” de Léo Delibes.

Lumea papusilor e o lume fantastica, iar cu puterea mintii putem sa insufletim chiar si papusile. Mi-am dorit un spectacol dinamic si antrenant pentru copii. Am pastrat esenta povestii si am incercat sa comprim toata actiunea la o ora de spectacol, pastrand toate momentele principale. “Coppélia” nu poate lipsi de pe afisul unui teatru liric, mai ales din repertoriul unui teatru de opera si balet dedicat celor mici. Este printre primele balete cu care copiii trebuie sa se familiarizeze din marea familie a baletului clasic”, spune regizorul si coregraful Catalin Caracas.

Baletul “Lumea Papusilor” se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul institutiei, www.operacomica.ro sau prin reteaua bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.