Volumul “Vreau sa stiu de ce” a aparut la Galaxia Copiilor

Volumul “VREAU SA STIU DE CE”, de Charlotte Grossetête, o colectie cu marile intrebari ale celor mici, a aparut la editura Galaxia Copiilor, parte a grupului editorial All. Cartea, care poate fi rasfoita AICI, ofera raspunsuri clare si inspirate la cele mai dificile intrebari pe care le pun copiii parintilor.

Cei mici au obiceiul de a-si exersa curiozitatea nascocind intrebari complicate despre ei insisi, despre ceilalti oameni si despre viata in general. “De ce nu pot face intotdeauna ce vreau eu? Parintii care au mai multi copii ii iubesc pe toti la fel? De ce exista razboaie?” Daca oamenii mari nu gasesc mereu cuvintele potrivite pentru a le raspunde, “Vreau sa stiu de ce” reuseste sa ofere explicatii complete pe un ton prietenos. Informatiile sunt insotite de ilustratii simpatice si sunt organizate in patru sectiuni: “Eu”, “Familia mea”, “Si viata merge mai departe…”, “Lumea se invarte si se invarte…”.

Editura Galaxia Copiilor este editorul unor serii unice in Romania, printre care bestsellerele internationale PISICILE RAZBOINICE, SUPRAVIETUITORII si EXPLORATORII.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *