Campania “Te asteptam in librarie” continua

Aflata la jumatatea perioadei de desfasurare, campania cu acoperire nationala “Te asteptam in librarie!”, initiata de EDITURA HERALD, pregateste pentru cititori noi evenimente culturale menite sa evidentieze importanta librariilor autohtone ca spatii culturale vii, deschise si interactive.

Librarii din cele peste 150 de librarii partenere si-au asumat responsabilitatea acestui demers si se implica activ pentru valorificarea tuturor oportunitatilor pe care campania “Te asteptam in librarie!” le ofera. Reactiile nu au intarziat sa apara, astfel fiind recunoscute eforturile de promovare ale tuturor persoanelor care lucreaza in librariile Alexandria din Oradea, Bacau, Sibiu, Buzau, Suceava, Campulung Moldovenesc, Focsani, precum si cele din reteaua de librarii Humanitas din Brasov, Ramnicu Valcea, Piatra Neamt si Bucuresti.

In perioada urmatoare, editura se pregateste pentru data de 15 octombrie, cand in libraria Humanitas Cismigiu din Bucuresti va avea loc evenimentul “Fii constient de ceea ce conteaza! Despre viata sociala si emotionala a copilului tau”. Apoi, va urma tot in Bucuresti, pe 24 octombrie la libraria Carturesti Verona, evenimentul care va incerca sa ofere o imagine cat mai fidela a conceptului de mindfulness, intitulat “Arta de a trai constient”.

Astfel, pana pe 1 noiembrie 2017, cand campania va ajunge la final, cititorii sunt invitati sa descopere cele 30 de titluri aflate in promotie si sa participe la urmatoarele evenimente. Platforma campaniei – www.teasteptaminlibrarie.ro – face o prezentare ampla a cartilor, evenimentelor desfasurate, precum si a librariilor implicate, an de an, in succesul campaniei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *