Ce spectacole vedem la FF Theatre

FF Theatre va asteapta in saptamanile urmatoare la o serie de spectacole care vor avea loc in Epic Bar (str. Coltei, nr. 50): “Auditia”, “Crezi c-or sa ne bata?”, “Actorul”. Accesul se face doar pe baza de rezervari, prezenta se confirma la numarul de telefon 0726 887 728 sau printr-un e-mail la adresa contact@fftheatre.ro.

Astfel, pe 16 si 30 octombrie, de la ora 21:00, sunteti asteptati la spectacolul “Auditia” cu Florin Fratila, Cati Rusu, Mihaela Sima, Andrei Radoi, Raluca Pascu, Maria Negoescu, Loredana Stancu, Vitalie Teleman, Silvia Ciopata, Silvia Serban, Alice Culita si Georgiana Nannos. Intrarea este libera, dar accesul se face pe baza de rezervari.

Pe 20 octombrie este randul spectacolului “Crezi c-or sa ne bata?”, cu Florin Fratila, Ioana Chelmus, Alex Vlad, Narcisa Mitroi, Alexandra Buza, Eduard Bot, Dorin Enache si Andrei Radoi. Adaptare dupa “Occident Express” de Matei Visniec, spectacolul vrea ca toata lumea prezenta sa isi raspunda la intrebarea: “Tu de cat timp nu te-ai mai intrebat cine esti?” Intrarea este 35 lei, iar rezervarile obligatorii.

Pe 28 octombrie puteti vedea “Actorul”, “o comedie cu rasturnari de situatie neasteptate, un spectacol care vorbeste despre lupta care se da in fiecare dintre noi atunci cand suntem pusi in fata unor situatii-limita.” Intrarea este 35 lei, dar nu uitati de rezervari. 🙂

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.