Big Band-ul Radio revine cu Jazz pe romaneste

Big Band-ul Radio revine in concert la Sala Radio, la startul unei noi stagiuni, derulata sub genericul Jazz pe romaneste. Concert emisiune realizat la initiativa Radio Romania Cultural, in parteneriat cu Orchestrele si Corurile Radio, seria Jazz pe romaneste este un proiect care propune publicului intalniri memorabile cu figuri de prima marime ale jazz-ului contemporan.

In primul concert al noii stagiuni, Big Band-ul Radio va oferi miercuri, 18 octombrie a.c., un program – surpriza, un mix de piese jazz sub bagheta dirijorului Ionel Tudor. Solistii serii vor fi membrii formatiei: Sebastian Burneci – trompeta, Silviu Albei –
trompeta, Silviu Groaza – trompeta, Cristian Soleanu – saxofon, Paolo Profeti – saxofon, Diana Suciu – saxofon.

Incepand din noua stagiune, biletele si abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor si Corurilor Radio se pot achizitiona online prin reteaua www.bilete.ro www.bilete.ro. Acestea se pot achizitiona si la casa de bilete a Salii Radio si sunt disponibile, de asemenea, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos siInmedio, semnalizate Bilete.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.