Dan Mircea Cipariu le citeste copiilor la smARTkid

Scriitorul Dan Micea Cipariu este invitat sa le citeasca copiilor in deschiderea atelierelor de lectura smARTkid, duminica, 22 octombrie, de la ora 11,30 la KALEIDOSCOPE.BOOK.AREST, bd. Marasti nr 35. Lectura face parte din proiectul „10 scriitori contemporani citesc pentru smARTkid”, co-finanţat AFCN.

In calitate de invitati, scriitorii le citesc copiilor, le raspund la intrebari, stimuleaza discutiile libere si ajuta la desfasurarea activitatilor, sub coordonarea trainerilor Asociatiei 7 ARTE. Prezenta scriitorilor contemporani are ca scop, pe langa promovarea lecturii si a vanzarii de carte, promovarea literaturii contemporane, demistificarea statutului scriitorului si incurajarea lecturii in randul scolarilor mici, care trebuie sa devina cititorii de maine.

Accesul copiilor la eveniment este GRATUIT. Evenimentul are o pagina pe Facebook, AICI.

Participarea la ateliere este gratuita. Inscrierile se fac la adresa: liviarosca@gmail.com si sunt obligatorii pentru a tine evidenta participantilor si pentru a pregati materialele necesare desfasurarii atelierului in conditii optime.

Proiectul „Ateliere de lectura SmARTkid cu scriitori contemporani” a fost declarat castigator in sesiunea I de proiecte, 2017, categoria Educatie prin cultura de catre Administratia Fondului Cultural National (AFCN).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.