Programul turneului Best of Vienna in Romania

Dupa cum v-am anuntat la finalul lunii august 2017, in decembrie, orchestra Johann Strauss Ensemble si maestrul dirijor Russel McGregor canta in Bucuresti. Organizatorii dau de stire ca, din 12 decembrie, magia Craciunului vienez va veni mai aproape de romani si in salile de spectacole din Sibiu, Cluj-Napoca, Arad, Targu-Mures, Bistrita si Brasov.

Elementul de referinta al balului vienez, celebrul vals “Dunarea Albastra”, implineste 150 de ani. In acest context istoric, cea mai populara compozitie muzicala a lumii va prinde viata si in concertele Best of Vienna din acest an. Respectand traditia concertelor Strauss din secolul al XIX-lea, maestrul Russell McGregor dirijeaza din pozitia de solist. Vioara la care canta a fost fabricata in anul 1697 de catre Carlo Giuseppe Testore, aceasta fiind sora mai mica a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Turneul concertului BEST OF VIENNA se va desfasura astfel:

• 12 decembrie – BUCURESTI – Sala Palatului – ora 19:30;
• 13 decembrie – SIBIU – Sala Thalia – ora 19:00;
• 14 decembrie – CLUJ-NAPOCA – Teatrul National – ora 19:00;
• 15 decembrie – ARAD – Teatrul Ioan Slavici – ora 19:00;
• 16 decembrie – TARGU-MURES – Palatul Culturii – ora 17:00 si ora 20:00;
• 17 decembrie – BISTRITA – Palatul Culturii – ora 19:00;
• 18 decembrie – BRASOV – Teatrul Sica Alexandrescu – ora 19:00.

Biletele pentru concertul Best of Vienna din Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 59 lei si 220 lei si pot fi procurate de la: Sala Palatului, Cinema Pro, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines sau online prin www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro si www.eventim.ro.

Biletele pentru concertele din celelalte orase au preturi variabile si pot fi achizitionate de la casele de bilete ale salilor de spectacole sau online de pe www.ticketnet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *