Orphaned Land dezvaluie coperta si tracklist-ul viitorului album

La trei luni dupa ce a anuntat lansarea urmatorului album pentru 26 ianuarie 2018, trupa israeliana Orphaned Land a facut cunoscute fanilor coperta si tracklist-ul noului material. “Unsung Prophets & Dead Messiahs”, care a fost mixat si masterizat de Jens Bogren, va fi lansat sub egida Century Media Records.

Astfel, viitorul album Orphaned Land va contine urmatoarele piese:

1. The Cave
2. We Do Not Resist
3. In Propaganda
4. All Knowing Eye
5. Yedidi
6. Chains Fall To Gravity
7. Like Orpheus
8. Poets Of Prophetic Messianism
9. Left Behind
10. My Brother’s Keeper
11. Take My Hand
12. Only The Dead Have Seen The End Of War
13. The Manifest – Epilogue

Pe albumul “Unsung Prophets & Dead Messiahs” isi vor face aparitia ca invitati chitaristul Steve Hackett, vocalistul Hansi Kürsch de la Blind Guardian si Tomas Lindberg (At The Gates). Artwork-ul albumului a fost creat de Valnoir.

“Suntem incantati si foarte fericiti sa va dezvaluim in sfarsit minunatul artwork al materialului “Unsung Prophets & Dead Messiahs”! Muzica noastra a fost mereu o combinatie de furie, tragedie, protest si bucurie. Abia asteptam sa auziti cele 13 piese nou-noute ale albumului. Ca intotdeauna, va fi ceva foarte eclectic, cantecele nu vor semana unele cu altele, iar albumul ca intreg este o mare calatorie muzicala. Credem ca acest album ne duce sentimentele la un nou nivel de furie, protest si ragedie. Coperta vorbeste de la sine si a fost realizata ca tribut pentru felul in care guvernele isi deseneaza bancnotele. Speram sa va bucurati de el!” spune liderul Orphaned Land, vocalistul Kobi Farhi.

Lansarea albumului “Unsung Prophets & Dead Messiahs”, care este disponibil pentru precomanda AICI, va fi urmata de un turneu european extins in prima parte a anului viitor. De asemenea, toamna lui 2018 va veni pentru israelieni cu un turneu in SUA. Datele vor fi anuntate in curand.

Orphaned Land inseamna:

Kobi Farhi – voce
Chen Balbus – chitara
Idan Amsalem – chitara
Uri Zelcha – bass
Matan Shmuely – tobe

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *