Concerte remasterizate Kiss, The Doors si Queen se vad la Happy Cinema

Happy Cinema continua difuzarea de filme-concert pentru iubitorii muzicii rock pe 17 si 24 noiembrie si 2 decembrie. Considerate piese de colectie de catre fani, show-urile prezentate la cea mai buna calitatea audiovizuala surprind apogeul trupelor si sunt insotite de materiale de arhiva prezentate in exclusivitate.

Programul concertelor este urmatorul:

17 Noiembrie 2017
KISS Rocks Vegas
Surprinsa la apogeul Turneului Mondial cu ocazia sarbatoririi a 40 de ani, formatia inclusa in Rock and Roll Hall of Fame a zguduit Las Vegas-ul in timpul concertelor de la The Joint, Hard Rock Hotel & Casino, in noiembrie 2014. Pe o scena cu decoruri impresionante, inspirate din Sin City, KISS interpreteaza piese clasice din impresionanta discografie care insumeaza un total de 44 de albume: “Rock And Roll All Night,” “Detroit Rock City,” “Shout It Out Loud,” “Love Gun” si multe altele. Cu efecte pirotehnice spectaculoase, filmul prezinta o experienta rock electrizanta care a adus formatiei recunoscuta pentru anvergura spectacolelor sale live peste 100 de milioane de dolari in vanzari la nivel global.

24 noiembrie 2017
The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68
Considerat un concert istoric si cel mai reusit concert Doors inregistrat pe film, The Doors Live At The Bowl ’68 revine pe marile ecrane cu sunetul si imaginea remasterizate la cea mai buna calitate. Fanii trupei pot sa experimenteze acum singurul show Doors filmat in totalitate. Alaturi de interpretari pierdute ale melodiilor “Hello I Love You”, “The WASP” (Texas Radio And The Big Beat) si “Spanish Caravan”, filmul include in exclusivitate si material de arhiva necunoscut publicului si interviuri cu trupa, prietenii membrilor sau colegi de breasla.

02 Decembrie 2017
Queen – Hungarian Rhapsody: Live In Budapest 1986
Filmat in 1986, acest film-concert a fost remasterizat High Definition cu sunet 5.1 surround pentru prima lansare in cinema in format digital. In deschidere, timp de 25 de minute, publicul are parte de un documentar care urmareste legendara trupa rock, Queen, de la finalul concertului sustinut pe 13 iulie 1985 in cadrul evenimentului de amploare, Live Aid, pana in anul urmator, la concertul din Budapesta. Show-ul face parte din ultimul turneu al lui Freddie Mercury, Magic Tour si este primul concert al unei formatii rock din Vest organizat dincolo de Cortina de Fier si totodata spectacolul cu cea mai mare anvergura organizat vreodata pe Népstadion. Pentru acest eveniment istoric, autoritatile din Ungaria au reunit cei mai buni cameramani si tehnicieni pentru a surprinde momentul pentru posteritate.

Biletele pot fi achitionate de la Happy Cinema Bucuresti in Liberty Center sau online prin Cinemagia, Iabilet.ro si Eventim.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.