Profesorul starurilor de la Hollywood vine in Romania

Bernard Hiller, profesor si coach de actorie la Hollywood, se va afla pentru prima oara in Romania in perioada 24 – 29 noiembrie 2017. El este recomandat la nivel international de nume sonore precum Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Samuel L. Jackson sau Cameron Diaz, anunta un comunicat al organizatorilor.

Bernard Hiller vine la Bucuresti la invitatia Let It Go Acting Studio si va sustine un masterclass de trei zile la hotelul Athénée Palace Hilton, in 26, 27 si 28 noiembrie 2017. Numarul participantilor este limitat la 30 de locuri iar pretul este de 800 Euro (TVA inclus)/persoana. Masterclassul se adreseaza atat actorilor cat si tuturor celor care doresc sa se dezvolte profesional si personal.

Noul sau proiect de film, pe care il va produce impreuna cu Leonardo DiCaprio, este un motiv in plus pentru actorii romani sa participe la acest masterclass. Acting coach-ul cauta actori potriviti pentru filmul care va fi regizat de Barbra Streisand iar filmarile, planuite sa inceapa anul viitor, au in vizor si locatii din Romania.

Inscrierile se pot face pe pagina evenimentului.
E-mail: apply@bernardhillerbucharest.eu Tel: +40 770 286 218

Atelierul Let It Go Acting Studio a fost fondat in anul 2015 de catre acting coach-ul Nicoleta Ciobanu impreuna cu Ioachim Ciobanu – fiul marelui Ilarion Ciobanu, unicul actor roman care s-a dedicat exclusiv filmului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.