Florin Chilian devine Pre@Clasic pe 26 noiembrie

Florin Chilian va sustine un concert intitulat Pre@Clasic pe 26 noiembrie, ora 20:00, la ARCUB. Combinand in mod inedit vocea pop cu muzica de camera, Florin Chilian creeaza cu Pre@Clasic un nou stil muzical in cheia quartet/quintet, pe care artistul il intituleaza Q concept. Invitat special este Cvartetul Bella Musica.

Lansat in luna octombrie 2017, albumul Pre@Clasic isi propune sa aduca muzica de camera mai aproape de publicul nefamiliarizat cu universul muzicii preclasice, sa o faca mai accesibila si “sa elimine distanta dintre Ateneul Roman si noile generatii, pastrand insa calitatea muzicala”, dupa cum declara artistul.

“Motivul pentru care am vrut neaparat ca Pre@Clasic sa contina si piese deja cunoscute este tot acela de a usura accesul publicului la muzica clasica. Legatura emotionala a publicului cu piese indragite precum “Zece”, “Chiar daca…”, “Sa nu ucizi!”, “Termopane” si altele poate ajuta mult in acest sens”, a mai declarat Florin Chilian.

Pe langa piesele deja consacrate, albumul contine si piese noi compuse si aranjate de Florin Chilian, printre care si titlul scris in memoria actorului Stefan Iordache – “Saveica de la Sarica Niculitel”, care se trage din muzica greceasca si turceasca de la sfarsitul secolului al XVIII-lea.

Biletele pot fi achizitionate online de pe arcub.ro si www.bilet.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).
Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *