Film-concert: “Kiss Rocks Vegas”

Din seria de concerte-film prezentate la Happy Cinema Bucuresti luna aceasta, pe 17 noiembrie a fost randul celor de la Kiss, de la care am vazut concertul “Kiss Rocks Vegas” lansat pe DVD in 2016, material inregistrat de trupa in 2014, in timpul concertelor sustinute la Hard Rock Hotel and Casino din Las Vegas.

Despre Kiss stiu toti ascultatorii de rock, dar probabil ca si aceia care nu agreeaza in mod deosebit metalul au auzit macar in treacat piese precum “Rock and Roll All Nite” sau “I Was Made For Lovin’ You” – cea de-a doua nu si-a gasit loc in show-ul care a fost proiectat vineri seara la Happy Cinema, insa prima a fost cantata si apreciata de publicul prezent la eveniment – sau cel putin le-a trecut pe la ureche informatia ca bassistul are o limba atat de lunga incat a intrat in istorie. 🙂

De-a lungul celor aproximativ 80 de minute ale concertului, cei de la Kiss au facut ce stiu mai bine: au cantat, au suflat flacari, s-au inaltat cu platforma deasupra spectatorilor, au zburat si li s-a revarsat sange din gura, ridicandu-se la nivelul reputatiei care le-a adus un loc binemeritat in Rock and Roll Hall of Fame. Piesele au fost cantate cu vocea atat de solistul “cu acte” Paul Stanley, care la unele piese parea ca si-a mai pierdut din vigoarea tineretii, cat si de bassistul Gene Simmons (care pare sa-si fi pastrat chiar mai bine claritatea si precizia vocii de-a lungul celor peste 40 de ani de cariera) si de bateristul Eric Singer. Pictati pe fete, costumati excentric si incaltati cu faimoasele cizme cu talpi inalte, membrii Kiss au facut audienta sa cante cu ei, sa danseze si sa aplaude frenetic. Fan sau nu, e imposibil sa nu apreciezi daruirea trupei, profesionalismul ei si faptul ca fiecare concert pe care il sustine e un adevarat spectacol.

Playlistul complet al concertului-film este:

“Detroit Rock City”
“Creatures of the Night”
“Psycho Circus”
“Psycho Circus”
“War Machine”
“Tears Are Falling”
“Deuce”
“Lick It Up”
“I Love It Loud”
“Hell or Hallelujah”
“God of Thunder”
“God of Thunder”
“Love Gun”
“Black Diamond”
“Shout It Out Loud”
“Rock and Roll All Nite”

Kiss inseamna:

Paul Stanley – voce, chitara
Gene Simmons – voce, bass
Tommy Thayer – chitara, voce
Eric Singer – tobe, voce

Urmatoarele concerte-film care vor fi proiectate la Happy Cinema Bucuresti sunt The Doors – Live At The Hollywood Bowl ’68 pe 24 noiembrie si Queen – Hungarian Rhapsody: Live In Budapest 1986 pe 2 decembrie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.