Inca doua zile pana la START 2 PLAY

Ne mai despart doar cateva zile de lansarea primei editii a Targului de jocuri si jucarii START 2 PLAY, eveniment dedicat jocurilor, gadgeturilor si jucariilor de orice fel, pe 25 si 26 noiembrie, de la Romexpo, Pavilionul C6. Participantii pot pleca acasa nu doar cu o tolba plina cu amintiri, ci si cu unul dintre premii.

Peste 40 de expozanti din Romania si din strainatate vor expune la Pavilionul C6 din Romexpo cele mai noi jocuri si jucarii, board games, modelism, carti interactive, gadgeturi si tehnologii impresionante, incepand de la drone pana la imprimante 3D si multe alte standuri creative.

Pe scena amplasata in cadrul targului vor avea loc sesiuni de dansuri si face-painting, jocuri, concursuri, baloane modelabile, statui muzicale, interviuri haioase, competitia sacilor buclucasi si provocarile copiilor, unde cei mici pot participa. Scena va gazdui, de asemenea, marii castigatori ai Hackathon-ului organizat de catre Divergent Academy in cadrul targului. Participantii vor avea ca task sa creeze un produs minim viabil, o aplicatie sau o pagina web, pornind de la tema care va fi dezvaluita in ziua de 25 noiembrie, prima zi de competitie. Acestia vor avea la dispozitie 12 ore sa creeze produsul de la 0. Echipa care va pleca acasa cu marele premiu de 1 000 de euro va fi anuntata duminica, 26 noiembrie, in cadrul festivitatii de premiere care va marca si finalul weekendului pe taramul jocului.

Pasionatii de gaming vor avea ocazia sa testeze in premiera jocuri create de dezvoltatori romani in cadrul a patru studiouri.

Programul de vizitare al Targului de jocuri si jucarii Start 2 Play este zilnic, sambata si duminica, 25 si 26 noiembrie, intre orele 10.00 si 19.00. Biletele sunt disponibile la intrarea in Pavilionul C6 Romexpo, la pretul de 10 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *