O noua editie Jazz @ ARCUB – Artist in Residence pe 7 decembrie

Toamna la ARCUB e aglomeratie mare la cultura. John Edwards, Mark Sanders, Dawid Frydryk si Sian Brie canta joi, 7 decembrie, de la ora 19:30, in cadrul seriei Jazz @ ARCUB – Artist in Residence, organizata de ARCUB. Cei patru artisti vor spune povesti despre migratie la chitara, trompeta, tobe si contraba.

Al cincilea concert din sezonul “Artist in Residence” curatoriat de Mircea Tiberian, “Reimagining Migration” este prima ocazie in care doi artisti din elita muzicii creative britanice, John Edwards si Mark Sanders, canta in aceasta formula, alaturi de jazzmanii est-europeni Sian Brie si Dawid Frydryk. Proiectul “Reimagining Migration” este inspirat de experienta britanica a chitaristului roman Sian Brie si a trompetistului polonez Dawid Frydryk.

“Adaptarea la noul mediu presupune modificari de mentalitate, eficientizare utilitara a timpului si nelipsitele zile pe santierul de constructii si nopti de servit la mese. Ne-am confruntat atat cu discriminarea negativa, cat si cu cea pozitiva, pentru ca in final sa constientizam ca am ajuns sa avem un comportament in perfecta conformitate cu eticheta ce ne-a fost pusa, de aici luand nastere atitudinea to live up to your discrimination standard,” declara Sian Brie.

“Reimagining Migration”, proiectul post-modernist conceput de chitaristul Sian Brie, are ca punct de plecare muzica improvizata, careia i se insereaza compozitii schematice in cadrul carora artistii isi manifesta ideile spontate.

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.arcub.ro si www.bilet.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).
Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.