Spectacolul “Idolul si Ion Anapoda” revine la Arcub pe 29 noiembrie

Cinci personaje din Bucurestiul interbelic isi cauta perechea ideala. Cu un umor delicat, actorii Oana Pellea, Florina Gleznea, Cristina Casian, Richard Bovnoczki si Istvan Teglas revin in luna noiembrie, la ARCUB, intr-o noua reprezentatie exceptionala a spectacolului de teatru “Idolul si Ion Anapoda”.

Spectacolul “Idolul si Ion Anapoda”, scris de George Mihail Zamfirescu si adaptat de regizoarea Mariana Camarasan, se va juca miercuri, 29 noiembrie, la Sala Mare a sediului ARCUB (str. Lipscani, nr. 84-90), de la ora 19:00. Protagonistii spectacolului ii vor purta pe spectatori intr-o calatorie in timp si vor da viata unor personaje ce traiesc relatii marcate de pasiunea dezlantuita si plina de contradictii din anii frumosi ai vremurilor de odinioara.

“Noi credem asa: ca avem nevoie de bucurie, de romantism, de iubire, de povesti. Mai ales acum, cand lumea pare ca se dezintegreaza, cand ritmul e alert si neiertator, cand parem ca am uitat de noi. Asa credem: ca e necesar sa ne redescoperim din perpectiva unui ras nestapanit, a unor farse nevinovate, sa ne vedem cat de caraghiosi si sublimi suntem sau mai putem sa fim. Avem nevoie sa fim. Pana la urma SA FIM. Pur si simplu.”, marturiseste regizorul Mariana Camarasan.

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.arcub.ro si www.bilet.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).
Preturi: 50 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.