Atelier de obiecte decorative de Craciun

Cu pasi mici, dar siguri, vacanta de iarna a pornit spre noi. Fundatia Calea Victoriei va invita sa va bucurati de atmosfera calda si prietenoasa a sarbatorilor la Atelierul de obiecte decorative de Craciun organizat pe 8 decembrie, de la 18.30. Luati cu voi doar pofta de mesterit si ceva creativitate si inspiratie.

Maria E. Balan va va invata tehnici decorative pe care sa le puteti folosi apoi si acasa, atunci cand veti dori sa infrumusetati sau sa personalizati un obiect oarecare. Pentru intalnirea de vineri, au fost alese doua lucruri care se vor potrivi foarte bine cu sarbatoarea Craciunului: o farfurie si o lumanare decorativa.

Cu ce ramaneti dupa acest atelier? Cu amintirea unei seri vesele de iarna, prieteni noi si doua obiecte frumos decorate cu care sa va impodobiti masa de Craciun sau pe care sa le faceti cadou cuiva drag.

Atelierul are loc la sediul fundatiei, pe strada Popa Soare, la numarul 40, et. 1. Taxa de participare, care include costul celor doua obiecte si al materialelor folosite este de 180 de lei. Inscrierile se fac pe adresa contact@victoriei.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.