Concertele iernii: CRACIUN SIMFONIC in Centrul Vechi

Teatrul de pe Lipscani si Orchestra SINFONIA BUCURESTI prezinta CRACIUN SIMFONIC in Centrul Vechi, eveniment care va avea loc pe 21 decembrie, ora 19:30, in Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani. Invitata speciala a serii va fi soprana MIRUNA IANCU, care va interpreta cateva colinde.

Acest al doilea concert din cadrul proiectului “Bucuriile Muzicii” va cuprinde lucrari si fragmente celebre. Prin intermediul acestora, dirijorul Florin Totan propune publicului o scurta incursiune in istoria muzicii, prezentata de el insusi.

Fondata in anul 1990 de dirijorul Florin Totan, SINFONIA BUCURESTI a fost – la momentul lansarii sale – prima initiativa privata, nu doar in muzica, ci in intregul spatiu cultural roman. Orchestra este compusa din muzicieni talentati, membri ai unor importante ansambluri simfonice bucurestene (Orchestra Filarmonicii “George Enescu”, Orchestra Nationala Radio si Orchestra Operei Nationale Bucuresti), precum si din studenti merituosi si a avut participari numeroase la festivaluri internationale. De peste un deceniu, dirijorul Florin Totan preda Filozofia dirijorala si muzicala a lui Sergiu Celibidache (titlul acestui proiect fiind “In Memoriam CELIBIDACHE”) in Spania, Italia, Portugalia, SUA, Brazilia, Anglia, Franta.

Biletele costa 60 lei si se gasesc cu un click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *