Ce citim la Editura Trei in ianuarie

Pentru anul 2018, Grupul Editorial Trei doreste sa le ofere cititorilor multe carti scrise de autori consacrati precum Liza Marklund, Camilla Lackberg, Yrsa Sigurdardotir, Arnaldur Indridason, dar sa aduca în portofoliu si alti autori indragiti de publicul roman precum Jo Nesbo si Amelie Nothomb.

In colectia de Istorie a Editurii Trei va aparea „Fauritorii de pace” de Margaret MacMillan, un volum care prezinta Conferinta de pace de la Paris care a inceput pe 18 ianuarie 1919, avand drept obiectiv dezbaterea noii configuratii politico-teritoriale si rezolvarea complicatelor probleme economico-financiare de dupa Primul Razboi Mondial. Aceasta carte ofera o vedere nuantata a momentului in care o mare parte a lumii moderne a fost prima data schitata.

In „Ultimul dintre tari”, reputatul istoric britanic Robert Service zugraveste ultimul an din viata lui Nicolae al II-lea, de la abdicarea din martie 1917 pana la executia sa din 17 iulie 1918.

„Calea matasii” de Peter Frankopan va avea doua editii, una pentru adulti si una dedicata copiilor. Un bestseller international, o explorare uluitoare a fortelor care au determinat cresterea si caderea imperiilor, fluxul de idei si bunuri si care in prezent declanseaza un nou restart in afacerile internationale.

In colectia Fiction Connection, Simon Sebag Montefiore incheie trilogia Moscova (din care mai fac parte „Sasenka” si „Intr-o noapte de iarna”) cu romanul „Cer insangerat la amiaza”. De asemenea, continua, alaturi de sotia sa Santa Montefiore, seria Ordinul iepurilor regali cu volumul al doilea, „Evadarea din turn”.

In seria de autor Marc Levy va aparea cel mai recent roman al autorului, „Ultima din clanul Stanfield”, o saga despre secrete de familie, sentimente contradictorii si suspans.

Multe alte titluri, precum si reduceri de-a lungul lunii ianuarie gasiti pe www.edituratrei.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.