Teatrul InDArt deschide stagiunea pe 14 ianuarie

Teatrul InDArt va invita pe 14 ianuarie la premiera spectacolului “Fucking Medeea”, o parodie despre industria muzicala. “Fucking Medeea” aduce in fata spectatorilor picanteriile vietii de artist, a lumii complicate a show business-ului. Spectacolul a fost produs de Teatrul de Nisip si preluat de Teatrul InDArt in stagiunea 2018.

Conflictul care se schiteaza este tratat cu umor, uneori grotesc. Cautarea adevarului despre cine esti si cum esti perceput de ceilalti devine coordonata principala a povestii. Medeea este povestea unei lumi care se defineste prin puterea unui ambalaj fals.

Textul, costumele, decorul, machiajul, coregrafia stau sub semnatura intregii echipe artistice: Bianca Cuculici, Mihai Mitrea, Corina Ivanov, Codrin Boldea, Alexandru Iordache, Diana Pacurar (asistent de regie), Radu Mitrea (asistent sound&light design), Andreea Iacomita (regizor).

Biletele pot fi achizitionate de la sediul InDArt sau online de pe mystage.ro, iabilet.ro, startickets.ro, eventbook.ro, bilete.ro.

Rezervari: www.indart.ro

Programul lunii ianuarie este urmatorul:

14 Ianuarie – Fucking Medeea – PREMIERA

21 Ianuarie – Pariu pe Charlie sau csnd idi bags soacra nasul – PREMIERA

28 Ianuarie – FALCON (Soimul)- o poveste de dragoste – PREMIERA

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *