Call for Entries SPOTLIGHT 2018

SPOTLIGHT – Bucharest International Light Festival transforma, pentru al patrulea an la rand, una dintre cele mai importante artere ale Bucurestiului, Calea Victoriei, intr-o galerie in aer liber a instalatiilor de lumina. Evenimentul se va desfasura intre 12 si 15 aprilie, in parteneriat cu Festivalul Luminilor de la Berlin.

Organizatorii festivalului invita artistii din tara si strainatate sa participe la CONCURSUL DE VIDEO MAPPING SPOTLIGHT. Inspirata de sarbatorirea a 100 de ani de la Marea Unire, tema proiectiilor de video mapping inscrise in competitia Spotlight din acest an este “United We Shine”. Propunerile participantilor trebuie sa puna accent pe conceptul de solidaritate, pe ideea conexiunilor dintre oameni si orase, dintre culturi si etnii diferite, fatade si arta, lumina si intuneric.

Termenul limita de depunere a propunerilor de video mapping pentru fatada Palatului CEC este 9 februarie 2018. Cele sase echipe finaliste vor primi premii in valoare de 3.000 € fiecare. Lucrarea castigatoare va fi aleasa prin vot public, dintre cele sase finaliste, si va fi premiata cu alti 5.000 €.

Mai multe detalii privind inscrierea si regulamentul concursului sunt disponibile pe spotlightfestival.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.