“Cum sa distrugi o piesa” in 2018

Dupa un succes extraordinar in reprezentatiile de la finalul anului 2017, cea mai premiata comedie din lume in acest moment, “CUM SA DISTRUGI O PIESA”, revine pe scena salii Epika la Grand Cinema & More pe 20 ianuarie, la ora 17.00 si ora 20.00. Spectacolul se joaca in distributie dubla, deci diferita la fiecare reprezentatie.

“Cum sa distrugi o piesa” spune povestea unor actori amatori care joaca in spectacolul companiei de teatru a Politehnicii din Cornley. Acestia pun in scena o piesa politista, un pretext pentru a ironiza multe dintre erorile din breasla actorilor – uitarea textului, incurcarea recuzitei, distrugerea decorului. Cu toate erorile pe care le fac, actorii – ingineri rezista cu stoicism si umor avalansei de dezastre, accidente si incurcaturi imprevizibile si se straduiesc eroic sa duca pana la capat piesa.

Distributiile: Ada Gales, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Vlad Logigan, Catalin Babliuc, Pavel Barsan, Razvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotlet, Dan Radulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel si Silviu Mircescu.

In Romania, spectacolul este produs de WonderTheatre si Grand Cinema & More. Pretul biletelor variaza intre 85 si 59 de lei, in functie de locul ales in sala, si sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, www.bilet.ro, aplicatia City iLove dar si la casele de bilete ale Grand Cinema & More.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.