Copiii care merg la Opera Comica primesc cadouri

Toti copiii care merg sa vada reprezentatiile musicalului “Peter Pan” din 20, 21, 28 si 29 ianuarie la Opera Comica Bucuresti primesc in dar un DVD cu inregistrarea spectacolului. “Peter Pan”, pe muzica lui Laurentiu Profeta, cu un libret de Eugen Rotaru, este una dintre cele mai indragite productii ale Operei Comice.

Biletele pentru “Peter Pan” se gasesc AICI.

Opera Comica pentru Copii celebreaza si ea Centenarul Marii Uniri cu spectacole noi, evenimente si o multime de surprize cu care ii asteapta pe spectatorii de toate varstele la inceput de an. 2018 aduce inca o surpriza micilor spectatori ai OCC: turul “in spatele cortinei” va fi prezentat de mai multi ghizi din randurile actorilor, iar fiecare copil care va parcurge turul va pleca acasa cu un cadou. Incepand cu luna ianuarie, turul “in spatele cortinei” va avea PATRU categorii diferite, cu preturi cuprinse intre 20 si 50 de lei, iar fiecare bilet va include cate un cadou, in functie de categorie.

In plus, copiii si parintii se vor putea bucura de distractie pe gheata la Patinoarul Copiilor pana la finalul lunii februarie. Acesta va fi deschis intre orele 16:00 – 21:30 in timpul saptamanii si 11:00 – 22:30 in weekend.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *