Teatrul de Arta a lansat campania “Crestem cu ajutorul tau”

Teatrul de Arta Bucuresti si-a fixat ca obiectiv abordarea, incepand cu stagiunea 2018-2019, a unor texte mai complexe si a unor productii mai ample si oferirea de conditii mai bune in sala de spectacole. Asadar, a lansat campania “Crestem cu ajutorul tau” – strangere de fonduri pentru extindere si renovare.

Campania se desfasoara pana la data de 8 mai 2018 si se adreseaza publicului iubitor de teatru si companiilor, oameni care cunosc si iubesc activitatea Teatrului de Arta Bucuresti si isi doresc sa fie parte din proiectele culturale viitoare ale teatrului, prin donatii si sponsorizari.

Cu sprijinul donatiilor, Teatrul de Arta Bucuresti:

• Va mari capacitatea salii, pentru accesul, la spectacole, al unui public mai numeros
• Va moderniza scena si sceno-tehnica, pentru a putea oferi productii mai ample
• Va extinde cabina actorilor, pentru a crea bune conditii unei distributii mai numeroase
• Va extinde foaierul, transformandu-l intr-un loc cald si primitor
• Va renova si va moderniza grupul sanitar
• Va moderniza cabina tehnica, pentru a spori calitatea suportului audio-vizual al spectacolelor

Donatiile se pot face in contul:
IBAN: RO39BRDE426SV83707224260, deschis la BRD – Agentia Corbeni, specificand “donatie”.

Teatrul de Arta Bucuresti este un teatru suta la suta independent, care se sustine exclusiv din fonduri proprii si nu beneficiaza de buget de la stat, pentru productii si pentru desfasurarea activitatii. Cu spectacolele sale, Teatrul de Arta Bucuresti a obtinut nu mai putin de noua premii, la festivaluri de teatru, doua dintre productiile sale au fost selectate in Festivalul National de Teatru si este primul si singurul teatru independent din Romania care a castigat Marele Premiu pentru Cel mai bun spectacol, la un festival international de teatru – pentru DURERI FANTOMA de Vasili Sigarev, in regia lui Bogdan Budes.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.