Sorin Zlat Trio concerteaza la Arcub pe 15 februarie

Un nou concert al stagiunii de jazz Artist in Residence, sezonul 2018, va avea loc joi, 15 februarie, incepand cu ora 20:00. Sorin Zlat Trio a pregatit pentru publicul de la ARCUB jazz inspirat de poetii Rimbaud si Verlaine pe ritmuri variate de cool jazz, post-bop, latin si jazz clasic, dar si o serie de surprize.

Infiintat in toamna anului 2008, Sorin Zlat Trio a fost invitat in 2017 de Fundatia Rimbaud & Verlaine din Londra sa sustina un recital in faimoasa sala de concerte Kings Place si sa compuna muzica in memoria celor doi poeti. Concertul “Jazz Poems” de la ARCUB prezinta piese compuse pentru evenimentul de la Londra, lucrari de pe albumul “Endurance” si materiale noi, de pe urmatorul disc care va aparea pe piata in primavara acestui an.

Sorin Zlat, pianist, clarinetist si compozitor, detinatorul a numeroase premii nationale si internationale, este unul dintre cei mai talentati muzicieni romani de jazz ai momentului, care in ultimii ani a primit distinctii precum Marele Premiu in cadrul Competitiei de Jazz din Jacksonville, Florida (2015) sau Marele Premiu in cadrul Competitiei de Jazz din Montreux, in 2015. Invitat ca headliner la Jackson Jazz Festival 2017, Sorin Zlat a concertat pe aceeasi scena cu Chick Corea Trio, Joey Alexander Trio si The Commodores.

Biletele pot fi achizitionate online de pe arcub.ro si bilet.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.