Edvin Marton revine in Romania cu “Stradivarius Concert Show”

Violonistul si compozitorul EDVIN MARTON, apreciat pentru stilul de a combina muzica clasica cu pop-rock-ul, va concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 aprilie, incepand cu ora 19:30. Alaturi de el, pe scena Salii Palatului va urca Orchestra Metropolitana Bucuresti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Spectacolul pe care Edvin Marton il va prezenta publicului de la Bucuresti, intitulat “Stradivarius Concert Show”, va cuprinde interpretarile electrizante ale unora dintre cele mai aplaudate compozitii muzicale, precum “Tosca Fantasy”, “Godfather” sau “Love In Venice”. Acestea sunt doar cateva dintre melodiile pe care le va interpreta la o vioara Stradivarius, evaluata la sapte milioane de dolari, realizata de celebrul lutier Antonio Stradivari, in anul 1699.

Castigator al unui premiu Emmy pentru cea mai buna compozitie originala, Edvin Marton a cucerit audienta internationala dupa colaborarea sa exceptionala cu patinatorul rus Evgeni Plushenko si dupa castigarea concursului Eurovision in anul 2008, alaturi de Dima Bilan.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului si online pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro, www.blt.ro, www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.entertix.ro si www.ticketnet.ro. Pana pe 15 februarie, biletele au preturi reduse cu 20%.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.