Sebastian Stan vine la Bucuresti pentru American Independent Film Festival

Sebastian Stan va fi invitatul de onoare al celei de-a doua editii a American Independent Film Festival (Bucuresti, 27 aprilie – 3 mai) si va prezenta in premiera in Romania cel mai recent film al sau, biopic-ul “I, Tonya”, regia Craig Gillespie, film cu trei nominalizari la Oscar si cu un Glob de Aur.

Sebastian Stan este cel mai popular actor roman care a reusit sa se impuna in industria americana de film. In “Martianul” a jucat alaturi de Matt Damon, iar in alta pelicula premiata, “Lebada Neagra”, face parte dintr-o distributie de top alaturi de Natalie Portman, Mila Kunis si Vincent Cassel. A jucat si in music-hall-uri pe Broadway si in serialul american, popular printre adolescenti, “Gossip Girl”. In cel mai recent film din trilogia “Captain America”, Sebastian joaca intr-un rol vizibil alaturi de Robert Downey Jr., Scarlet Johansson, Chris Evans, Hugo Weaving si Samuel L. Jackson. Actorul a primit chiar si cateva replici in limba romana.

Sebastian Stan s-a nascut pe 13 august 1982, in Constanta. S-a mutat la Viena impreuna cu mama sa, cand avea opt ani, iar la 10 ani a jucat primul rol in film, in „71 fragments of a Chronology of Chance” regizat de celebrul austriac Michael Haneke. Doi ani mai tarziu, familia a plecat peste Ocean si s-a stabilit in Rockland County, New York. Sebastian a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey si a studiat la Globe Theater din Londra timp de un an.

Alaturi de Sebastian Stan, la editia din acest an a American Independent Film Festival vor mai fi prezente si alte personalitati ale cinematografiei americane iar festivalul va continua sa aduca la Bucuresti o selectie a celor mai apreciate filme independente americane recente.

A doua editie a American Independent Film Festival are loc in perioada 27 aprilie – 3 mai 2018, la Cinema PRO si Cinema Muzeul Taranului din Bucuresti.
Programul proiectiilor si noutatile despre filmele si evenimentele din festival vor fi actualizate pe filmedefestival.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.