Trupa-tribut The Fab Beatles canta in Hard Rock Cafe

In urma succesului enorm inregistrat anul trecut in Romania, trupa The Fab Beatles se intoarce in Bucuresti pe 27 aprilie, incepand cu ora 22:30, la Hard Rock Café, pentru ca publicul din Romania sa se poata bucura inca o data de prestatia deosebita a celei mai bune formatii–tribut Beatles din lume.

“Publicul roman este fabulos! Ne-a dat o energie aparte si am simtit ca muzica de calitate este ca oxigenul pentru romani. Iar asta nu doar ca ne-a bucurat, ci ne-a facut sa ne dorim a reveni. Si iata ca visul nostru s-a indeplinit! Pe 27 aprilie, in anul in care trupa implineste 27 de ani de la infiintare, vom readuce in fata voastra spiritul, atmosfera, muzica, sufletul si energia Beatles!”, spune Kev Day (John Lennon).

Cei de la The Fab Beatles folosesc doar instrumente si costume autentice si se pot lauda cu faptul ca poseda insusi setul de tobe Ringo folosit de cei de la The Beatles in turneul american din 1964. Toti membrii sunt muzicieni cu experienta, talentul lor fiind confirmat de succesul mondial avut cu Tributul Beatles

Biletele se gasesc pe bilete.ro si iabilet.ro sau la Hard Rock Café la urmatoarele preturi:

Categoria VIP – 120 lei (intalnire cu artistii, poza si autograf)
Categoria 1 – 90 lei (loc la masa in fata scenei)
Categoria 2 -70 lei (loc la masa in sala)
Categoria 3 – 40 lei (loc in picioare)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *