1 martie cu jazz la Arcub

Doi reprezentanti remarcabili ai jazzului – Emil Bizga (trompeta) si Marius Preda (tambal, pian, contrabas) – prezinta in premiera, la ARCUB, proiectul The Baroque Jazz Duo, un concept unic de spectacol in lumea muzicala romaneasca si o provocare atat pentru publicul de jazz, cat si pentru fanii muzicii clasice.

Cei prezenti joi, 1 martie, ora 20:00, la ARCUB, vor asculta live muzica Bucurestiului si a Berlinului interbelic, dar si Bach interpretat la trompeta si tambal, intr-un nou concert din seria Artist in Residence, pentru ca tot atunci, Oana Chitu Jazz Quartet va sustine un concert menit sa readuca in prim plan tangouri romanesti din perioada interbelica, intr-o combinatie originala cu elemente de folclor si jazz: Berlin – Bucuresti eterna poveste.

“Recomandam acest program unui public dezbracat de prejudecati, cu mintea deschisa spre noi lumi sonore si celor care vor, pentru un timp, sa evadeze din realitate si sa ramana suspendati, macar in sala de concert, intr-un timp inca neinventat.” (Emil Bizga & Marius Preda).

Biletele se gasesc pe arcub.ro si bilet.ro sau la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).
Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.