Nou la Meteor Press: “Dincolo de Marte si Venus”

In anii care au urmat dupa aparitia bestsellerului “Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus”, apartinand lui John Gray, lumea s-a schimbat spectaculos, ritmul alert al vietii personale si profesionale a sporit stresul cotidian, iar dinamica relatiilor a suferit mutatii importante.

Atat barbatii, cat si femeile au nevoie de un nou tip de sustinere emotionala, care implica o mai mare autenticitate, intimitate si exprimare personala. Odata cu eliberarea de rolurile traditionale specifice fiecarui sex, au aparut probleme noi si importante. Trebuie sa invatam sa ne exprimam cu succes calitatile masculine si feminine in modalitati care sa reduca stresul, nu sa-l sporeasca. Pentru a avea un “partener de suflet”, nu un “partener de rol”, este necesara o intelegere mai profunda a nevoilor partenerilor nostri.

In “Dincolo de Marte si Venus”, John Gray exploreaza in detaliu noile noastre nevoi legate de sustinerea emotionala, dar si problemele suplimentare ce apar inevitabil in relatiile moderne si ne invata cum sa ne imbunatatim abilitatile de comunicare tinand seama de particularitatile inerente ale partenerului de cuplu, pentru ca iubirea sa ne ajute sa ne implinim si sa ne dezvoltam individual intregul potential de fericire si succes.

Comunicat Editura Meteor Press

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *