Teo, Vio si Costel: un stand-up de nivel “sold out”

Cel mai mare spectacol de stand-up comedy de pana acum al trio-ului Teo, Vio si Costel a avut loc duminica, 18 februarie 2018, la Sala Palatului din Capitala. Evenimentul, intitulat “Mare Show La Palat” si pus la cale de Kompas Events impreuna cu Asociatia Culturala Mall4Art, a fost sold out.

Pentru cei care ii urmaresc pe baieti inca de cand erau la Cafe Deko si de cand nu exista Club 99, spectacolul de la Sala Palatului a fost o dovada a cat de mult au contribuit acestia la cresterea scenei stand-up-ului romanesc. Biletele s-au terminat cam cu o saptamana inainte, iar patru mii de oameni s-au inghesuit asteptand cel mai bun show de pana acum, iar baietii, spunem noi, nu i-au dezamagit.

Intr-o sala atat de mare e greu sa ai aceeasi interactiune cu publicul ca intr-un pub, iar conexiunea dintre audienta si comediant e esentiala intr-un astfel de show. Insa cei trei s-au adaptat rapid si au stiut sa isi aduca publicul aproape si sa il distreze. Marele Show de la Palat s-a apropiat deci de showurile mari de peste hotare, unde stand-up-ul are deja o traditie bine cimentata.

Sarcina grea de a “incalzi” publicul au avut-o Alex Mocanu si Toma Alexandru, alegeri care s-au dovedit inspirate. Stiluri diferite, cei doi s-au completat reciproc si au reusit, pe rand, sa descreteasca si cateva dintre fruntile incruntate ale unor “seriosi” din public.

Au urmat Vio, Teo si Costel, iar numarul fiecaruia a fost precedat de cate un material video reprezentativ in care, evident in gluma, au vorbit despre show-ul de la Sala Palatului si au transmis cate un mesaj pentru spectatori. Mai in gluma, mai in serios, pe figuri li se citea atitudinea de “bai, esti nebun, am ajuns aici!”, o mandrie pe care si noi, cei care ii tinem minte de la inceputuri, am simtit-o pe deplin.

Materialul a curs, tracul nu s-a vazut, desi cei opt mii de ochi trebuie sa fi fost intimidanti. In orice caz, orice ar spune gurile rele (ca, pana la urma, glumele pot sa placa sau nu), Teo, Vio si Costel au crescut, s-au maturizat, si au ridicat cu ei stand-up romanesc.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.