“GRANT. ATLAS DE ANATOMIE” – reducere de 43%

Volumul “GRANT. ATLAS DE ANATOMIE” beneficiaza, pana pe 9 mai, de o reducere de 43%. Cartea poate fi comandata in avans, la pretul special de 200 lei, urmand a fi livrata incepand cu data de 10 mai 2018. Acest pret este valabil exclusiv in perioada campaniei, doar in librariile online www.medlibris.ro si www.all.ro.

Editura ALL publica in limba romana cea mai recenta editie a Atlasului de anatomie Grant, care contine referinte vizuale uimitoare si informatii de o relevanta clinica incontestabila.
De mai bine de 70 de ani, volumul traverseaza etape de continua adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generatii de studenti, mentinand in acelasi timp traditia de excelenta a emblemei GRANT. Ilustratiile extrase din specimene reale, prezentate in secvente de disectie de la suprafata in profunzime, au transformat acest atlas de anatomie intr-un instrument de studiu esential. Editia a XIV-a a fost revizuita cu meticulozitate, pentru a inlesni experienta de invatare a structurii si functiilor corpului uman.

Atlasul de anatomie GRANT se adreseaza studentilor medicinisti, dar si profesionistilor din domeniul medical pe care ii avantajeaza acest format practic si usor de consultat.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.