Concert-manifest: trupa AutistiX

Trupa londoneza The AutistiX va urca pe scena de la Hard Rock Café pe 2 aprilie intr-un eveniment-manifest, demonstrand ca normalitatea consta in atitudine si incredere. Trei dintre membrii trupei au autism. In aceeasi formula de 8 ani, ei vor ca prin muzica sa ajute intrarea in normalitate a copiilor cu autism.

“Trei dintre noi avem autism. Dar tocmai acesta ne ofera talentul si o creativitate evidenta. Noi nu facem compromisuri asupra calitatii muzicii si nici in fata dizabilitatii – noi NU suntem o trupa cu dizabilitati, ci una care creaza muzica de calitate si sensibila”, sustin Jack Beaven-Duggan (chitara electrica/backing vocals), Saul Zur-Szpiro (tobe/ backing vocals), Graham Spragg (chitara bass /backing vocals); Jim Connelly (interpret). Alaturi de ai mai sunt John Duggan – tatal lui Jack (chitara electrica) si Michael Zur-Szpiro, tatal lui Saul (armonica).

Pe scena Hard Rock Café vor urca si cativa artisti romani. Fiecare dintre ei va canta doua melodii alaturi de cei de la The AutistiX. Primele nume confirmate sunt Cargo si Alin de la Trooper.

“Am fost onorati sa fim numiti “ambasadorii” Campaniei “Music for Autism” si sa inauguram laboratorul de cofetarie/patiserie din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Albatros” Constanta in ianuarie 2016. Timp de 5 ani, am sustinut concerte caritabile pentru strangere de fonduri si suntem mandri ca am pus o caramida pentru a duce la destinatie scopul acestei campaniei. Totodata am ajutat la constientizarea provocarilor intalnite zilnic de copiii cu dizabilitati impreuna cu familiile lor. Va asteptam la concertul caritabil din 2 aprilie 2018 in Hard Rock Cafe Bucuresti sa sustinem trupa The AutistiX and Friends.”, spun cei de la CARGO.

“Este o mare onoare si un privilegiu urias faptul ca am fost invitati sa cantam alaturi de trupa The Autistix. Nici nu am stat pe ganduri atunci atunci cand a fost vorba de o colaborare atat de frumoasa. Trooper a crezut mereu in valorile umane si in puterea de a lupta pentru un vis. Nu putem decat sa ne inclinam in fata unor oameni puternici care au reusit sa coloreze lumea prin muzica. Muzica uneste suflete! Va asteptam in data de 2 aprilie 2018 in Hard Rock Café”, declara Alin Dinca de la TROOPER.

Biletele s-au pus in vanzare pe Iabilet si Bilete.ro. Pretul unui bilet in fata scenei este 50 lei, iar la mese 40 lei. Profitul din incasari va fi directionat catre persoanele cu dizabilitati.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *