Spotlight 2018: “United We Shine”

Calea Victoriei devine intre 12 si 15 aprilie o expozitie itineranta in aer liber, cu ocazia celei de-a patra editii SPOTLIGHT – Bucharest International Light Festival. In toate zilele de festival, Calea Victoriei devine pietonala intre Biblioteca Centrala Universitara si Splaiul Independentei, intre orele 20:30 si 23:00.

Pe langa traseul deja consacrat – Calea Victoriei intre Biblioteca Centrala Universitara si Splaiul Independentei – cladiri emblematice din Bucuresti precum Arcul de Triumf, Ateneul Roman sau Palatul Stirbei vor face parte in premiera din programul celei de-a patra editii Spotlight.

Cu o tema inspirata de celebrarea Centenarului, editia Spotlight din acest an este intitulata United We Shine si aduce la Bucuresti 27 de instalatii, proiectii si sesiuni de video mapping din Franta, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania si Romania.

Pentru deschiderea Spotlight 2018, una dintre cele mai cautate trupe high-tech de dans si lumini ale momentului, Light Balance din Ucraina aduce la Bucuresti un spectacol care a facut senzatie in Marea Britanie, Germania, Coreea de Sud, Arabia Saudita si China. Spectacolul de deschidere a celei de-a patra editii a festivalului international de lumina din Bucuresti are loc in Piata George Enescu, joi, 12 aprilie, incepand cu ora 20.30. Show-ul Light Balance de dans si lumini este precedat de reprezentatia de muzica live, coregrafie si light design data de artistii britanici de la Spark.

Detalii despre programul Spotlight 2018 si instalatiile participante sunt disponibile pe www.arcub.ro si www.spotlightfestival.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.