Concert la Arcub: “John Cage, Ludwig van B. and a Cowbell”

Concertul “John Cage, Ludwig van B. and a Cowbell”, care se va desfasura pe 26 aprilie, de la ora 20:00, la Arcub, ii reuneste pe artistii internationali Maurice de Martin, Christopher Dell si Pedro Negrescu, care aduc un omagiu compozitorului John Cage. Concertul face parte din cel de-al doilea sezon “Artist in Residence” de la ARCUB.

Concertul din 26 aprilie prezinta in premiera noul proiect a lui Maurice de Martin 4’34’’ printr-un tribut adus compozitorului american John Cage. Desi Cage avea rezervele sale in privinta jazzului si a muzicii improvizate in general, conceptele sale muzicale despre imediatete si coincidenta provoaca si inspira in continuare improvizatori contemporani. Intitulat sugestiv “John Cage, Ludwig van B. and a Cowbell”, concertul incorporeaza cunoasterea profunda a jazzului autentic cu acorduri ale muzicii clasice, ilustrand intr-o maniera fluida mai multe genuri muzicale.

Biletele se gasesc pe arcub.ro si la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Studentii de la Conservator si elevii de la scolile de muzica pot beneficia de acces gratuit la concertele de jazz, in limita locurilor disponibile. Accesul se face in baza legitimatiei de elev/student, in seara concertului, dupa intrarea in sala a spectatorilor detinatori de bilete. In acest sens, rezervarea locurilor in avans nu este permisa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.