“Lettice si Leusteanul” completeaza programul Arte dell’Anima pe 30 aprilie

O noua reprezentatie a spectacolului “Lettice si Leusteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Linta, in regia Geaninei Hergheligiu, va avea loc in data de 30 aprilie, de la ora 19:30, la Teatrul Arte dell’Anima. O comedie verbala, ierbala, dar nu si letala cu Crina Linta, Ioana Pavelescu si Silviu Biris.

“Lettice si Leusteanul” este o savuroasa comedie satirica care spune, intr-un stil plin de umor fin si nuantat, British, povestea intalnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionata de istorie, teatru si bucatarie elisabetana), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bantuit in opinia ei si Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservarii si Protejarii Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord. Ce au in comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen si Maria Stuart, regina Scotiei ramane sa descoperiti pe 30 aprilie, la sediul teatrului din strada Fainari, nr. 17D.

Biletele sunt disponibile in reteaua mySTAGE si la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima. Rezervarile pentru locuri se fac pe pagina de Facebook a Teatrul Arte dell’Anima, la numarul de telefon 0733060033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.