Teatru in pub: “Un Alt Fel de Fitness”

FF Theatre va invita pe final de saptamana la “Un Alt Fel de Fitness”, un spectacol oda pentru femeie si ce este ea, dupa ultimele retusuri aduse de prezentul social, un spectacol dialog, frust si fresh, in care toate etichetele sociale traditionale pica, iar ea, femeia, apara ce este si nu ce au pus-o ei, de fapt, sa fie.

O ora de fitness in care exercitiile nu vor fi executate perfect, dar viata femeii va fi analizata din punctul unu, pana in prezent, trecand-o prin toate cliseele sociale actuale, intr-o nota autoironica, penduland intre drama si umor, si pedaland catre corpul slefuit cu care trebuie sa te prezinti societatii. Regia ii apartine lui Florin Fratila, iar din distributie fac parte Mihaela Teleoca si Silvia Serban.

Spectacolul realizat de FF Theatre se va juca duminca, 6 mai, de la ora 20:00, in The Temple Social Pub (Bulevardul Marasesti, 71-73). Durata “cursului de fitness” va fi de o ora.

Biletele costa 35 lei si se gasesc online pe mystage.ro. Pentru rezervari, sunati la numerele de telefon 0726 887 728 / 0799 730 730 sau la adresa de e-mail ffteatru@gmail.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.