Toma Dimitriu Quartet canta la Arcub pe 10 mai

Patru muzicieni din Italia, Spania, SUA si Romania pregatesc pentru 10 mai, ora 20:00, la Sala Mare ARCUB, un concert de jazz incadrat in stagiunea Artist in Residence. Liderul cvartetului international este tanarul pianist si compozitor Toma Dimitriu, unul dintre cei mai activi muzicieni romani ai noii generatii.

Pentru concertul “Soulful Encounters” din 10 mai, Toma Dimitriu revine la Artist in Residence cu un proiect al intalnirilor muzicale pline de sens dintre patru artisti internationali, Toma Dimitriu Quartet. Pianistul roman, saxofonistul spaniol Daniel Torres, contrabasistul italian Andrea Caruso si bateristul american Owen Hart Jr. s-au cunoscut in calitate de studenti si profesor la Conservatorul Prince Claus din Groningen, Olanda.

Biletele se gasesc online de pe arcub.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

*Studentii de la Conservator si elevii de la scolile de muzica pot beneficia de acces gratuit la concertele de jazz, in limita locurilor disponibile. Accesul se face in baza legitimatiei de elev/student, in seara concertului, dupa intrarea in sala a spectatorilor detinatori de bilete. In acest sens rezervarea locurilor in avans nu este permisa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.