2 – 8 iulie: Bucharest Jazz Festival

Jan Garbarek, Trilok Gurtu, Lars Danielsson Quartet, Teodora Enache and The Prophet Band si Bucharest Jazz Orchestra feat. Bluie Noise sunt doar cativa dintre artistii anuntati ai celei de-a saptea editii Bucharest Jazz Festival, programata pentru perioada 2 – 8 iulie la ARCUB si in Piata George Enescu.

Artistul nominalizat la Grammy Jan Garbarek concerteaza la BJF #7 pe scena din Piata George Enescu alaturi de percutionistul Trilok Gurtu, unul dintre capetele de afis ale editiei din 2016. Jan Garbarek Group va canta la Bucuresti pe 7 iulie, in cadrul unui turneu european.

In exclusivitate pentru aceasta editie, directorul artistic al festivalului Teodora Enache urca pe scena BJF alaturi de Joca Perpignan, percutionistul brazilian care anul trecut a sustinut unul dintre cele mai aplaudate concerte din festival.

Programul festivalului pastreaza structura deja consacrata de evenimente conexe la ARCUB si concerte in aer liber din Piata George Enescu. In agenda evenimentelor de la ARCUB intra renumitele intalniri, ateliere, workshop-uri si conferinte de zi, completate de evenimentele de noapte de la clubul festivalului. Seara, dupa concertele din Piata George Enescu, Gabroveni Jazz Club de la ARCUB gazduieste concursul de jazz al festivalului si live session-uri sustinute de artisti din lumea jazz-ului.

Detalii despre programul de comisionare New Jazz si open call-ul editiei din 2018 vor fi disponibile in curand pe site-ul festivalului bucharestjazzfestival.ro si pe arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *