La pub se face “Un alt fel de fitness”

The Temple Social Pub din Capitala a gazduit duminica seara premiera spectacolului de teatru “Un alt fel de fitness”, regizat de Florin Fratila, cu Mihaela Teleoaca si Silvia Serban in rolurile a doua femei ale prezentului diferite, care analizeaza ce inseamna sa fii femeie in zilele noastre.

Doua doamne ca oricare altele vin la sala de fitness: una e genul de femeie puternica, luptatoare, calita, cealalta e mai fragila si tematoare, dar cumva, doreste sa fie si ea ca prima. Dialogul lor, cand amuzant cand serios, ii implica uneori si pe cei din sala (mai precis din pub), de la care cer o a doua opinie sau isi masoara incaltarile cu ei sau le ofera imbratisari. Cele doua au, ca noi toate, cate un barbat in jurul carora le graviteaza gandurile, au traume, au dorinte si spaime firesti.

Discutiile lor – purtate in timp ce fac abdomene, trag de fiare sau isi cara pumni cu manusile de box – trec prin asteptarile de ordin fizic pe care le au barbatii de la femei (de exemplu, sa aiba funduri ferme, desi ei isi poarta cu mandrie burtile revarsate), prin referiri la goana femeilor de a-si lasa in urma feminitatea si de a fi mai masculine in gandire si atitudine si prin reflectii asupra greutatii de a-ti gasi un barbat dupa o anumita varsta, pentru ca toti cei de varsta ta sunt cuplati cu secretarele. 🙂

Cred ca FF Theatre a facut o alegere buna cu The Temple Social Pub ca spatiu de desfasurare a acestui spectacol. Avand doar doua personaje si un decor minimalist, “Un alt fel de fitness” s-a potrivit foarte bine a fi jucat in fata unor oameni asezati la mese cu o limonada sau o sampanie in fata, intr-o sala cu ornamente interesante de lemn si cu lumina difuza.

Pentru a ramane la curent cu spectacolele jucate de FF Theatre, urmariti pagina de Facebook a teatrului AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.