24 mai: Dublu concert de jazz la Arcub

Doua duete ale jazzului romanesc si international vin la ARCUB cu ultimele lor proiecte muzicale intr-un nou concert al stagiunii Artist in Residence: Catalin Milea/Dan Mitrofan si Lucian Ban/Abraham Burton canta joi, 24 mai, ora 20:00 in dublul concert Double Duets de pe scena Arcub (strada Lipscani, nr. 84-90).

Chitaristul Dan Mitrofan si saxofonistul Catalin Milea deschid seara de jazz la ora 20.00, cu un concert care experimenteaza cu teme pop, muzica alternativa si momente de muzica improvizata inspirate din ultimul lor material discografic, “Evocative”. Cei doi muzicieni ai jazzului modern canta impreuna din 2014 in formula Magnets Duo. In albumul “Evocative”, aparut pe piata in martie 2017, Catalin Milea si Dan Mitrofan transpun in muzica anumite momente din viata celor doi.

In a doua parte a serii, pianistul newyorkez de origine romana Lucian Ban aduce la Bucuresti, in premiera absoluta, ultimul sau proiect, duetul Blacksalt care prezinta pe “unul dintre cei mai mari saxofonisti tenori ai timpului nostru” (Todd Barkan, curator Lincoln Center NYC) – saxofonistul american Abraham Burton.

Biletele pot fi achizitionate online de pe arcub.ro sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

*Studentii de la Conservator si elevii de la scolile de muzica pot beneficia de acces gratuit la concertele de jazz, in limita locurilor disponibile. Accesul se face in baza legitimatiei de elev/student, in seara concertului, dupa intrarea in sala a spectatorilor detinatori de bilete. In acest sens rezervarea locurilor in avans nu este permisa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *