Revista Atelierul: One Open Night la Deco-Box

Revista Atelierul deschide spatiul de expunere si concepere a produselor de autor Deco-Box, pe 19 mai 2018, in intervalul orar 19.00 – 24.00. Proiectul “Revista Atelierul: One Open Night la Deco-Box”, initiat de Mihaela Ion, face parte din seria de proiecte colaterale pentru Noaptea Muzeelor 2018.

Pe perioada noptii, publicul va avea acces la atelierul unui designer roman care activeaza de peste 5 ani in mediul national si international de design – Liliana Stoica, fondatoare a brandului Deco-Box. Mihaela Ion, manager cultural cu o experienta de peste 12 ani in domeniul industriilor creative si culturale romanesti si co-fondatoare Revista Atelierul va fi curatoarea expozitiei si va povesti publicului interesat despre experienta organizarii de evenimente dedicate industriilor creative, cum ar fi Un nou trend de lifestyle si Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, evenimente la care Liliana Stoica participa de peste 5 ani.

Proiectul “Revista Atelierul: One Open Night la Deco-Box”, aidoma tuturor proiectelor initiate de Revista Atelierul, contribuie la construirea si dezvoltarea constanta si eficienta a unei comunitati nationale a autorilor si designerilor de produs, ale caror creatii trebuie sa se regaseasca in muzee si galerii de arta.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *