Ce pregateste Grupul Editorial ALL pentru Bookfest 2018

Grupul Editorial ALL va fi prezent la cea de-a XIII-a editie a Salonului International de Carte Bookfest in perioada 30 mai – 03 iunie, cu reduceri de pana la 80%, noutati editoriale pentru toate varstele, lansari si cadouri dulci pentru cititori. Programul evenimentelor Grupului Editorial ALL este urmatorul:

Joi, 31 mai, ora 16:30, pe Scena ARCA, se lanseaza „Practica medicala pentru studentii la medicina” coordonat de Camelia Diaconu si Alexandru-Mihnea Gaman, parte a unui proiect original care isi propune sa consolideze experienta clinica a studentilor la medicina. Dr. Camelia Diaconu, prof. dr. Dan Mischianu si Marius Zaharie, student in anul IV la UMF Carol Davila vor participa la eveniment in calitate de speakeri.

Sambata, 02 iunie, ora 16:30, pe Scena ARCA, va fi prezentata publicului cea mai noua revelatie din domeniul cartilor de nutritie si stil de viata sanatos: „Capcanele dietelor. Dieta pe viata sau stil de viata?”, semnat de dr. Laura Ene. Autoarea va dezvalui, intr-un discurs motivational, care sunt secretele unei vieti fara dieta, fara frustrari si restrictii, dar aflata sub semnul echilibrului si al sanatatii.

De asemenea, micutii cititori pasionati de seria de romane Fantasy „Pisicile razboinice” vor patrunde in universul personajelor preferate prin intermediul unui spatiu special amenajat in standul ALL, pe toata perioada targului. Acestia – sau, mai degraba, parintii lor 🙂 – sunt invitati sa posteze pe Facebook fotografiile realizate cu ajutorul accesoriilor personalizate, folosind hashtagul #pisicilerazboinice, pentru a intra in cursa pentru primele doua volume din seria Fantasy Foxcraft, de Inbali Iserles.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.