Concert la Arcub: folclor si muzica secolului XXI

Nicolas Simion Quartet canta joi, 7 iunie, de la ora 20:00 la ARCUB in “Parallel Universes”, penultimul concert al stagiunii Artist in Residence organizat de ARCUB. Saxofonist de jazz, improvizator, compozitor si producator, Nicolas Simion propune o muzica originala, piese inspirate din folclor si de muzica secolului al XXI-lea.

Liderul Nicolas Simion Quartet vine la ARCUB alaturi de trei dintre colaboratorii sai de lunga durata, pianistul Antonis Anissegos din Grecia, chitaristul Sorin Romanescu si contrabasistul american Chris Dahlgren. Cvartetul prezinta un melanj intre jazzul modern si muzica improvizata, lasand sa se intrepatrunda culoarea sunetului acustic pur cu sunetul electronic, muzica notata cu improvizatiile spontane.

Biletele pot fi achizitionate online de pe http://arcub.ro/ sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

*Studentii de la Conservator si elevii de la scolile de muzica pot beneficia de acces gratuit la concertele de jazz, in limita locurilor disponibile. Accesul se face in baza legitimatiei de elev/student, in seara concertului, dupa intrarea in sala a spectatorilor detinatori de bilete. In acest sens rezervarea locurilor in avans nu este permisa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.