BABEL – Festivalul Artelor Spectacolului Targoviste incepe luni

BABEL – Festivalul Artelor Spectacolului Targoviste a ajuns la a VIII-a editie, la care participa 26 de tari: India, Belgia, Italia, Germania, Franta, Anglia, Islanda, Scotia, Finlanda, Lituania, Polonia, Slovacia, Portugalia, Algeria, Kazahstan, Coreea de Sud, Japonia, Mexic, Rusia, Republica Moldova, Bosnia-Hertegovina, Armenia, Iran, Serbia, Ungaria, Romania.

Timp de sapte zile, intre 4 si 10 iunie, publicul va putea vedea intre 3 si 5 reprezentatii pe zi in urmatoarele spatii: Sala Mare, Sala Studio, Casa Sindicatelor, Muzeul de Istorie, Piata Mihai Viteazul si Curtea Domneasca. Spectacolele sunt cu precadere non-verbale, bazate pe GEST – tema de anul acesta – si majoritatea dureaza aproximativ o ora. Cei prezenti vor fi martorii unor performante actoricesti uimitoare, care, ajutate de mijloace tehnice ingenioase, spun o poveste pe cat de reala, pe atat de sensibila.

Spectacolele vor fi insotite de intalnirile matinale Babel, de lansari de carte teatrala si de workshop-uri ale unor profesori de teatru (Scott Johnston, João Mota), dar si de ateliere sustinute de: Dimitri Aryupin (Rusia), Aditi Venkateshwaran (India), JeungWoo Son (Coreea de Sud) si o conferinta a scenografului Jean-Guy Lecat.

Programul festivalului si alte detalii se regasesc pe site-ul oficial BABEL FAST.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.