Editura Trei lanseaza “12 Reguli de viata. Un antidot la haosul din jurul nostru”

“12 Reguli de viata. Un antidot la haosul din jurul nostru” de Jordan B. Peterson se lanseaza pe 12 iunie, ora 18:30, la Carturesti Verona Café din Capitala, alaturi de invitatii Simona Radu, medic psihiatru, Mihai Dobrovolschi, realizator la Radio Guerrilla si Victor Popescu, redactor la Editura Trei.

Cei trei invitati vor discuta despre succesul “viral” si despre reactiile contondente iscate de cartea fenomen, “12 Reguli de viata. Un antidot la haosul din jurul nostru”, dar si despre psihologul canadian care a devenit in ultimii ani un veritabil fenomen mediatic: pe YouTube poate fi vazut in peste 200 de prelegeri si interviuri, care aduna mai bine de 30 de milioane de vizualizari; iar pe Twitter si Facebook este urmarit de 300.000 de oameni.

Plin de umor si asociind in mod surprinzator adevaruri ale traditiei occidentale cu ultimele descoperiri din neurostiinte, Peterson povesteste in cele “12 Reguli de viata” despre homari si asertivitate, despre skateboarding si adevaratii barbati, despre Iadul ranchiunii si arogantei, dar si despre lumina pe care o poate aduce in viata noastra mangaierea unei pisici sau un moment de sinceritate fata de sine, dar si fata de apropiatii nostri.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *