Cristian Macelaru dirijeaza Enescu si Rachmaninov la Sala Radio

Cristian Macelaru, artistul care poarta numele Romaniei pe scene internationale si care a fost desemnat dirijor-sef al WDR Sinfonieorchester – Köln in stagiunea 2019-2020, va dirija vineri, 15 iunie, de la ora 19:00, concertul „Enescu/Rachmaninov” la Sala Radio, la pupitrul ORCHESTREI NATIONALE RADIO.

Programul serii va incepe cu Simfonia nr. 1 de Enescu, care a avut premiera in 1906 la Théatre du Chatelet din Paris. In partea a doua a serii veti asculta Simfonia nr. 2, care poarta semnatura marelui artist rus Serghei Rachmaninov.

La finalul concertului, Editura Casa Radio va organiza – in foaierul central al Salii Radio – o sesiune de autografe acordata de dirijorul Cristian Macelaru pe CD-ul aparut la Casa Radio sub titlul „Orchestra Nationala Radio, Dirijor: Cristian Macelaru. Mihail Glinka – Ruslan si Ludmila, Nikolai Rimski-Korsakov – Seherazada”. Albumul este disponibil la libraria Editurii Casa Radio din str. Temisana nr. 31 sau prin comanda online pe site-ul editurii (www.edituracasaradio.ro). De asemenea, poate fi achizitionat de la partenerii de distributie, incluzand librariile Humanitas si Carturesti.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.