23-24 iunie: Targ de Sanziene

Gradina de la Merlock, pe C.A. Rosetti nr. 37, va fi gazda Targului de Sanziene care se va desfasura pe 23 si 24 iunie. Pentru ca toate fetele sunt zane de Sanziene, organizatorii le asteapta la un targ mare cu peste 50 de mesteri priceputi care aduc haine, bijuterii, accesorii felurite si multe alte lucruri bune de luat acasa.

Fetele pricepute de la Codite colorate si impletituri vor fi prezente pentru a le face doritorilor codite colorate, Mirela va va invata sa faceti coronite din flori, iar Laura va va impodobi cu tatuaje temporare spectaculoase facute cu henna.

Zanele danseaza de Sanziene asa ca pe terasa va fi muzica zilnic de la 16:00 la 20:00 cu Jay Ronin, iar sesiunile de echilibru pe balance board, asigurate de Fly Boards si atelierele de jonglerii cu Flamestorm pot fi vazute si ele ca un mod de a dansa. Zanele mai si canta, deci sambata, de la 20:30, veti avea parte de un concert de jazz cu Ariana pe terasa, iar dupa concert focul transforma hobby-ul in pasiune si pasiunea in stil de viata, cu un spectacol de acrobatie cu foc alaturi de Otet Light and Fire.

Copiii vor avea parte de sesiunile lor de magie, cand lucrurile nu vor mai fi exact ce erau – transformand lutul simplu in tot ce isi imagineaza alaturi de Marius Stanciu Ceramic, pictand ceramica sau ingerasi din lemn si chiar experimentand cu linogravura si imprimarea prin serigrafie.

La Targ se pot face si donatii in rechizite, jucarii si carti pentru copiii din cele patru gradinite si biblioteca din comuna Rociu, judetul Arges.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.

Programul complet al Targului de Mosi il gasiti AICI. Urmatoarele editii speciale, pline de soare, creativitate si relaxare ale Gradinii cu Artisti de vor desfasura intr-una dintre cele mai mari si mai frumoase gradini ascunse ale Bucurestiului, Gradina Merlock (Str. C.A. Rosetti nr. 37): Gradina cu calatorii (21 – 22 iulie) SI Gradina Mariei (8 – 9 septembrie).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.